Wie is Rosec Security

Beveiliging met een gouden randje

Bij Rosec Security B.V. staan kwaliteit en groei centraal. Sinds onze oprichting in 2006 in het hart van Raalte, hebben we ons ontwikkeld tot een middelgrote beveiligingsorganisatie die totaaloplossingen biedt voor uiteenlopende veiligheidsvraagstukken. Onze missie is helder: “Samen werken aan integrale veiligheidsoplossingen”. We zijn flexibel en transparant in onze samenwerking als ervaren strategisch partner en streven ernaar om altijd topkwaliteit te leveren.

Ons kantoor is gevestigd in het midden van Raalte, wat ons een lokaal bedrijf maakt met een sterke binding met de gemeenschap. Ons strategisch gelegen kantoor stelt ons in staat om snel en efficiënt te opereren, zowel regionaal als landelijk.

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij uw organisatie kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen? Aarzel dan niet om vrijblijvend advies bij ons in te winnen. Bij Rosec Security B.V. staan we altijd klaar om u te ondersteunen en uw veiligheid te waarborgen.

Contact

Waarom kiezen voor Rosec Security?

Ervaring en Expertise

Met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst, zijn wij uw betrouwbare partner voor alle beveiligingsvraagstukken.

Flexibiliteit

Wij passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan en werken samen met u aan de beste veiligheidsoplossingen.

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden over ons werk, en we nodigen u graag uit om contact met hen op te nemen om onze kwaliteit en betrouwbaarheid te verifiëren.

Innovatie

We blijven investeren in de nieuwste technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat onze beveiligingsoplossingen altijd effectief en up-to-date zijn

Beveiliging op maat

Contact

L

Veel gestelde vragen

Welke beveiligings oplossingen leveren jullie?

Bij Rosec Security BV bieden we maatwerk in objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en zorgbeveiliging. Daarnaast installeren we geavanceerde technische beveiligingssystemen.

Waar kan ik Rosec voor inzetten?

Bij Rosec Security BV bieden we beveiligingsdiensten voor allerlei situaties. Of het nu gaat om de veiligheid van een bruisend festival, een elegante bruiloft, een drukbezocht hotel, of een levendige kermis, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden we gespecialiseerde diensten voor zorginstellingen en installeren we geavanceerde technische beveiligingssystemen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke beveiligingsbehoeften te bespreken.

Waar staat Rosec voor?

Bij Rosec Security BV staan we voor betrouwbaarheid, professionaliteit en toewijding. Ons team van ervaren beveiligingsexperts staat klaar om uw veiligheid te waarborgen met maatwerkoplossingen en een klantgerichte aanpak. We streven ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden, wetende dat ze kunnen vertrouwen op onze expertise en toewijding aan hun veiligheid.

Wat zijn de trends en ontwikkelingen in de beveiligings industrie?

In de beveiligingsindustrie zien we een sterke opkomst van geavanceerde technologieën zoals AI en biometrische systemen, waardoor efficiëntere en effectievere beveiligingsoplossingen mogelijk worden. Cyberbeveiliging neemt toe in belang vanwege de groeiende dreiging van cybercriminaliteit, waardoor beveiligingsbedrijven zich meer richten op het ontwikkelen van robuuste cyberbeveiligingsoplossingen. Er is een verschuiving naar preventieve maatregelen en proactief handelen, waarbij predictive analytics en geïntegreerde beveiligingssystemen worden gebruikt om potentiële bedreigingen te identificeren en te voorkomen.

Onze trots